Dom za stare Nina

Save Jovanovica 36a Beograd 11222

Starenje nije izgubljena mladost, već radjanje nove ljubavi godine nikad nisu bitne

Dom za stare Vila Dar Pozarevac logo

Vila Dar Požarevac

Dom za stare Vila Dar se nalazi na lokaciji Šumadijska 42 Pozarevc 12 000

Kontakt: 065/33-33-227

Dom za stare Nina Beograd Jajinci

Nina Beograd Jajinci

Dom za stare Nina se nalazi na lokaciji Save Jovanovica 36a Beograd 11222

Kontakt: 065/33-33-227

Dom za stare-starački dom Nina Beograd

Dom za stare "NINA" Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare NINA pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe. Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju – fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar.

Dom za stare Nina Beograd Jajnici
Dom za stare Nina Beograd Jajnici
Dom za stare Nina Beograd Jajnici

Nina Beograd

Dom za stare "NINA" se nalazi se u mirnom delu grada Beograda, Specijalizovano osoblje doma za stara lica "NINA", tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu. Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h. U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd. Potrebno je samo da poželite i mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku Vašu želju.U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom.

Naše lokacije domova za stare

Save Jovanovica 36a Beograd 11222 Kontakt

Cime se bavimo

Bavimo se smeštajem i negom starih i odraslih lica uz uslugu dugoročnog boravka.Usluge podrazumevaju konstantnu ličnu i medicinsku podršku uz pratnju stručnog i licenciranog medicinskog tima. 

Naše usluge

Dom za stare brine o vama 24/7 u saradnji sa našim timom mi brinemo o vašoj ishrani koja obuhvata 5 obroka. Vaš društveni život kao i razne izlete u dogovoru sa vašim najbližima.

Pozitivna atmosfera kao kod kuće

Odlična lokacija i prijatan ambijent lociran u mirnom delu Beograda, dom za stare Nina je okružen odličnim društvom i vrhunskom uslugom.

Dom za stare Nina Beograd Jajnici
Dom za stare Nina Beograd Jajnici
Nina – Beograd – Jajinci

U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju. Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija. Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika. Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi. Za stanare čija dijagnoza to zahteva pripremamo poseban režim ishrane.

Naši ostali domovi

Vila Dar Požarevac

Dom za stare Nina Beograd Jajnici

Starost ne mora biti teška i usamljena

Dom za stare – Starački domovi nude razne usluge kako bi vam bilo sto ugodnije sa nama

dom za stare ishrana

Ishrana

Program ishrane u domu za stare je kreiran u saradnji sa nutricionistom i obuhvata pet obroka, tri glavna jela i dve užine.

Domzastare drustveni zivot

Društveni život

Društveni program pored svakodnevne brige i nege, trudimo se da dani naših korisnika budu ispunjeni raznovrsnim aktivnostima i razonodom.

dom za stare setnja i izleti rehabilitacije

Dodatne usluge i rehalibitacija

Usluge u saradnji sa familijom korisnika organizuju se i razni izleti

trodnevni sedmodn evni u zavisnosti od zdravstvenog stanja korisnika uz pratnju i nadzor medicinskog tima.

Dom za stare – Starački Dom Ustanova za negu starih lica Licencirana od strane Ministarstva za rad i socialnu politiku i ministarstva zdravlja

Ukoliko imate pitanja ili vam je potreban savet možete nas kontaktirati 24/7, ili putem E-mail.

Kontaktirajte nas i zakažite vaš obilazak doma i razgovor sa osobljem.


copyright © 2022 | Domzastaresrb.rs sva prava zadžana

Dom za stare - staracki dom

Dobrodošli u naš Dom

Popust za nove korisnike preko našeg web sajta 20%